a

EBS doktoriõpe ühendab teaduse ettevõtlusega!

Ettevõtlusele ja ärijuhtimisele spetsialiseerunud ülikoolina on EBSi eesmärk ühendada kõrged akadeemilised kompetentsid ettevõtjate reaalsete päriseluliste vajadustega ning seda kaasaja olulisemates valdkondades, milleks on: rohemajandus/keskkonnaressursid, digiarendus ja -lahendused, haridus, tööturg, turundus ja majandus.

Loe edasi
a

EBS DIGIKORISTUS 2024

Käes on kevadpuhastuse aeg - suurepärane võimalus mitte ainult kodu ja garderoobi koristamiseks, vaid ka oma arvuti ja digiseadmete korrastamiseks ning digiprügist vabanemiseks. Rohemeelne ja tulevikku vaatav kodanik juba teab, et iga fail, mida enam kunagi ei vaja, on digiprügi. Digiprügi hõlmab mittevajalikke faile, programme, fotosid, videoid, e-kirju ja muud. See on andmemaht, mis ei loo lisaväärtust, kuna sageli on see kas ühekordse kasutusega või korduva sisuga. Digiprügi on inimeste poolt unustatud andmemaht, kuid oma olemasoluga kahjustab see keskkonda, kuna vajab ressursse ülalpidamiseks. Seega vajame me kõik aeg ajalt meeldetuletust, et prügi tuleb teadlikult sorteerida. 

Loe edasi
a

Vastuvõtt ülikooli 2024/2025 õppeaastaks on alanud!

EBS on 35 tegutsemisaasta jooksul tõestanud end kui kõrgelt hinnatud, kvaliteetse ja praktilise äri- ning ettevõtlushariduse pakkuja. Jätkame noortele tulevikutegijatele, tippspetsialistidele, keskastmejuhtidele ja ettevõtjatele ettevõtlusteadmiste ning ärihariduse pakkumist, avades sügis 2024 vastuvõtu. Ootame avaldusi ülikooli bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppesse.

Loe edasi
a

EBS & Ringy digiseadmete kogumisring

Kas teadsite, et Euroopa kodudes vedeleb sahtlites üle 800 miljoni töökorras mobiili? Seega vaadake oma sahtlid üle, sest EBSi ja Ringy abil on nüüd võimalus teha meie planeedile hooliv ja roheline pai!

Loe edasi
KadiTruuleht OG:image

Kiirelt muutuv maailm: kasvatades homseid ettevõtjaid ja juhte

Elame ajastul, kus kiiresti muutuvad olud esitavad väljakutseid traditsioonilistele ärimudelitele ja juhtimispraktikatele. Sellises keskkonnas on hädavajalik ära tunda ja arendada noorte varajasi andeid, kes täna veel koolipinkides istuvad või kodudes mängivad, ent kellest võivad saada homsed ettevõtlus- ja juhtimistalendid.
Nende noorte unikaalsed omadused – anne, kirg ja kujutlusvõime – on võtmetegurid, mis võivad viia järgmise suure läbimurdeni tehnoloogias, majanduses või sotsiaalses ettevõtluses. Edukad ettevõtjad ja juhid tunnistavad, et praegune ajastu, mis nõuab kiiret kohanemist ja pidevat innovatsiooni, eeldab juba varajases eas andekate inimeste toetamist ja julgustamist.

Loe edasi
Haba Gala

Kuldse Haba Gala 2024

 

Teatame suure uhkus ja õhinaga, et Kuldse Haba Gala tuleb taas! 

26. aprillil saab EBSi pere taas kokku tulla ja tähistada seda erilist sündmust. Kasuta seda võimalust tunnustada inimesi enda ümber.

 

Õhtu algab tervitusjoogiga, millele järgneb õhtusöök ja põnev meelelahutusprogramm. Ja muidugi ei saa me Kuldse Haba Galat korraldada ilma auhinnatseremooniata!🏆 Pakume teile unustamatut õhtut, nii et haarake oma piletid, kuni neid veel on, et saaksite kindlasti osa sellest imelisest kogemusest.🤩

 

Loe edasi
Background Created with Sketch.
Students Created with Sketch.
2
kampust

Tallinnas ja Helsingis

1100 students 28% välistudengeid 39 riigist
50 doktoranti 14st riigist
2090 teaduspublikatsiooni
120 õppejõudu 30% välisõppejõude
6200 vilistlast
35 aastat äriharidust
60+ partner universities in 31 countries
EBSi vilistlaste töötasu on äri- ja juhtimisvaldkonnas võrreldes teiste ülikoolide lõpetanutega kõrgem.
Madis Habakuk

Tagasihoidlikkus on voorus, aga ilma selleta saab elus paremini läbi! 

Madis Habakuk, EBSi asutaja