Riina Aasma, EBSi vilistlane aastast 1999, Alumni Dinneri eel “Kui ei alusta, siis ei alustagi. Ehk hakka lihtsalt peale!”

Alumni Dinner
Riina Aasma, Teletorni restorani üks omanikest, ütleb, et meie ühiskond on liialt karm kukkumiste ja ebaõnnestumiste suhtes: “Kui laps teeb esimesi samme, siis peetakse kukkumist täiesti normaalseks, aga hilisemas eas asetleidvate kukkumiste suhtes on hoiak teine”

Palgatöölt lahkumist kirjeldab Riina Aasma kui erakordselt motiveerivat ja käivitavat jõudu. Varasemalt nii Eesti Euroopa Liidu Nõukogu Eesistumise protokollijuhina kui Viimsi Rannarahva muuseumi juhina töötanud Riina ütleb, et kui ei alusta, siis ei alustagi: “Ärgata hommikul teadmisega, et järgmine palgapäev võib ettevõtjal olla väga kaugel, andis jõudu edasiminekuks.” Selged sihid, konkreetsed eesmärgid ja avatud diskussioon on Riina jaoks edasiviivaks jõuks. Ta lisab, et meeskonnamängijana seab ta inimesed alati esmakohale ning tööandjana püüab oma töötajaid alati väärtustada.

 

Riina.png

Oma kooliajast meenutab Aasma just Hardo Pajula loenguid, eriti ainet nimega ökonomeetria. Aasma räägib, et kursusekaaslastega koos kahtlustati isegi, et see aine on Pajula poolt väljamõeldud vaid üliõpilaste kiusamiseks: “Eksamit võttis Pajula vastu istudes tooliga laua peal, ikka selleks, et spikerdamine võimatuks muuta.” 

 

EBS Alumni Dinner toimub 18. oktoobril algusega kl 19:00 Tallinna Teletorni restoranis ning üles astub legendaarne õppejõud Hardo Pajula, kes oma kõnes arutleb kaasaegse hariduse väljakutsete teemal. Sündmust modereerib samuti ebsikas, Anto Liivat. 

 

RSVP aadressil sirli.kalep@ebs.ee

 

Varajasele registreerujale kuni 6.10 on õhtusöögi hind 49 EUR. Kuni 16.10 registreerujale on õhtusöögi hind 69 EUR. 

 

Tasu palume kanda SA Estonian Business School arveldusarvele EE431010220267429223 selgitusega Alumni Dinner + oma nimi.